Kære Honda interesseret

Vi er et bilhus med mange muligheder, medarbejdere og kompetencer på tværs af afdelinger og fag. Men fælles er, at vi har din bil og dine behov i centrum.
– Velkommen hos V Holm Jensen !

‘V Holm Jensen’ blev grundlagt i 1929 af Niels Valdemar Holm Jensen, den nuværende ejer Niels Holm Jensen’s farfar.
Virksomheden startede på Vesterbro i Odense C, hvor Niels Valdemar Holm Jensen efterhånden fik dannet en lang række special-afdelinger såsom pladeværksted, autolakeringsværksted etc. rundt om en stor gårdsplads. Derfor havde virksomheden i mange år tilnavnet: Autogården.

Sidenhen flyttede virksomheden til vores nuværende lokation på Nyborgvej i Odense SØ, hvor der er god plads til stort lager, opbevaring og værksteder.

I 2019 åbnede ‘V Holm Jensen A/S’ en ny afdeling på Peder Wessels Vej, hvor vores Honda salgsafdeling, værksted og reservedelslager ved årskiftet i 2020, flyttede ind i helt ny og moderne lokaler.
Igennem alle årene har virksomheden forhandlet Opels modelprogram, og er således i dag den ældste Opel-forhandler i Danmark, og forhandler samt servicerer i afdelingen på Nyborgvej Mitsubishi, mens Suzuki og Honda forhandles og serviceres på Peder Wessels Vej 11, 5220 Odense SØ.

Velkommen hos V  Holm Jensen A/S
– din autoriserede Honda forhandler og værksted på Fyn.

Honda_odense_forhandler
foto-profil2