Honda er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring fortæller dig, hvordan Honda Motor Europe Limited (“Honda”, “vi”, “os”) behandler dine personlige data, når du besøger, downloader eller kontakter Honda i forhold til Honda-websteder og apps, der henviser til denne fortrolighedserklæring (alle “Honda Online Content”). Denne fortrolighedserklæring beskriver også dine personlige databeskyttelsesrettigheder, herunder en ret til at gøre indsigelser mod nogle af de behandlinger, som Honda udfører. Flere oplysninger om dine rettigheder, og hvordan du udøver dem, findes i afsnittet “Dine valg og rettigheder”.

Vi kan også give dig yderligere oplysninger, når vi indsamler personlige data, hvor vi finder det nyttigt at give relevant og rettidig information.

 

Hvilke personlige data vi indsamler

Vi behandler følgende typer personoplysninger:

  • Kontaktoplysninger: f.eks. Dit navn, adresse, telefon, email og andre lignende oplysninger.
  • Tekniske detaljer om dit besøg på Honda Online Content: f.eks. Din IP-adresse og operativsystem, browser type (til besøg på vores hjemmeside), detaljer om den enhed du bruger (f.eks. Dit serienummer, unikt identifikationsnummer, MAC adresse) og tekniske og begivenhedsbaserede data i forhold til din brug af din enhed (f.eks. internet- og Bluetooth-parring og forbindelsesdata og sessionens varighed.
  • Information til oprettelse af en brugerprofil: f.eks. Dit brugernavn, adgangskode eller pinkode.
  • Køretøjsoplysninger: f.eks. Dit køretøjsidentifikationsnummer (VIN) og købsdato.
  • Produktoplysninger: f.eks. Dit produkt id og dato og købssted.
  • Finansielle oplysninger: f.eks. Din bankkonto og betalingsoplysninger.
  • Eventuelle andre oplysninger, du sender til os: såsom signaturer, fotografier, meninger, din placering og andre oplysninger, du giver.

 

Hvorfor vi samler, bruger og opbevarer disse Personlige Data

Vi indsamler, bruger og gemmer dine personlige data af de grunde, der er angivet nedenfor.

  • Hvor det er nødvendigt for Hondas legitime interesser, som angivet nedenfor, og hvor vores interesser ikke tilsidesættes af dine databeskyttelsesrettigheder.
  • at levere Honda Online Content og relaterede tjenester til dig;
  • at administrere Honda Online Content ressourcer;
  • at give os mulighed for at forbedre og optimere Honda Online Content og Honda produkter og tjenester;
  • oat svare på din anmodning eller forespørgsel, f.eks. ved at sende en brochure, finde den nærmeste Honda-forhandler, bestille en testkørsel eller arrangere et service på dit Honda-køretøj;
  • at underrette forhandlere og Honda-afdelinger om eventuelle kommende tjenester, testkørsler eller andre aftaler i forhold til dig eller dit køretøj;
  • at kontakte dig for ovennævnte to formål (direkte eller gennem et Honda-koncernselskab, en Honda-autoriseret forhandler, en relevant partner eller agent) via e-mail, tekst eller push notifikation;
  • at bede dig om at give din mening eller deltage i undersøgelser om vores køretøjer, produkter og tjenester;
  • for at forstå, hvilke dele af Honda Online Content der er populære / mest brugte, eller dem, der skal ændres / opgraderes; og
  • at reagere på brugerens spørgsmål og klager; og
  • til intern registrering.
  • Hvor du har givet samtykke.
  • For eksempel at give dig direkte markedsføring, herunder information om varer og tjenesteydelser, som kan være af interesse for dig via post, telefon, email og online. Vi vil altid tilbyde en chance for at afmelde direkte markedsføring.
  • Hvor det er nødvendigt at udføre en kontrakt Honda har med dig.
  • For eksempel at lette online betalinger og at levere produkter og tjenester.
  • Hvor det er nødvendigt at overholde en juridisk forpligtelse.
  • Hvor det er nødvendigt for at beskytte Hondas legitime interesser og juridiske rettigheder, og hvor vores interesser ikke tilsidesættes af dine databeskyttelsesrettigheder.

[Beskyttelse af vores legitime forretningsinteresser og juridiske rettigheder. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, brug i forbindelse med overholdelse, regulering, revision, retslige krav (herunder offentliggørelse af sådanne oplysninger i forbindelse med retslig proces eller retssager) og andre etikker og krav til overholdelse af rapportering.]

Honda vil også konvertere personlige data til anonyme data og bruge det (normalt på et aggregeret statistisk grundlag) til forskning og analyse for at forbedre Honda Online Content, analysere trends og skræddersy produkter. Samlede personlige oplysninger identificerer dig ikke personligt eller nogen anden brug af Honda Online Content.

Hvordan deler vi dine personlige data

(a) Overføres indenfor Honda Gruppen

Vi deler dine personlige data med medlemmer af Honda-koncernen (for yderligere information se: https://global.honda/about/group.html).

  • Honda Finance Europe PLC (HFE): HFE yder financieringsmuligheder for DK kunder.
  • Honda Motor Ltd (HM): HM, vores moderselskab, (modtager information omkring produkt tilbagekaldelser).
  • Andet

Til formålene nævnt ovenfor vil dine personlige data blive behandlet i, eller tilgået af, medlemmer af Hondakoncernen placeret i jurisdiktioner udenfor det Europæiske Økonomiske område som ikke har lignende databeskyttelseslove som dem i EU. Når vi sender dine data indenfor Honda gruppen af selskaber anvender vi standard-kontrakt data-beskyttelsesklausuler som er godendt af den europæiske kommission.

(b) Overførsler til Honda autoriserede forhandlere og reparatører

Vi deler dine personlige data med autoriserede Honda-forhandlere og reparatører i EØS. En fuldstændig liste over Hondaforhandlere kan fås her.

c) Overførsler til virksomheder, der leverer tjenesteydelser i henhold til kontrakt

Dine personoplysninger vil blive delt med virksomheder, der leverer tjenesteydelser under kontrakt til Honda-koncernen, som de nedenfor angivne virksomheder:

  • Webstedudbyder (nuværende udbyder: dk.Hostmaster)
  • Webstedstjenesteudbyder (nuværende udbyder: dk.Hostmaster)
  • IT-hosting (nuværende leverandør: IBM Belgium SPRL / BVBA)
  • IT-vedligeholdelsesudbyder (nuværende leverandør: IBM United Kingdom Limited)
  • Forsikringsselskaber (nuværende udbyder: If Skadeforsikring, filial af If Skadeförsäkring AB)
  • [Online betalingsformidler (nuværende leverandør: Atos Worldline Company)
  • [Google Analytics leveret til forbedring af websider og optimering (Google LLC)
  • Finans database leverandør (nuværende udbyder: Santander Consumer Bank AS Norge)
  • Professionelle rådgivere (nuværende leverandør: Bent Mikkelsen)
  • Kundetilfredshedsundersøgelse (nuværende udbyder: InMoment Inc.)

 

Overførsler uden for EØS

Udover ovenstående formål overfører vi dine personoplysninger til organisationer uden for EØS. Når vi gør det, kan vi bruge standard kontraktmæssige databeskyttelsesklausuler, som er godkendt af Europa-Kommissionen. Vi kan også overføre dine data til organisationer i USA, der deltager i EU-US Privacy Shield, eller som har virksomhedsregler til at beskytte dine data, som er blevet godkendt af EU’s databeskyttelsesmyndigheder. For yderligere oplysninger, herunder for at få en kopi af de dokumenter, der bruges til at beskytte dine oplysninger, bedes du kontakte os som beskrevet i afsnittet Kontakt os nedenfor.

Google Analytics

Når du accepterer brugen af ​​Google Analytics til effektivitetsoptimering af din Honda-app, kan Google gemme eller behandle dine data i USA eller ethvert andet land, hvor Google eller dets underprocessorer vedligeholder faciliteter. Hvor dette er tilfældet, tager vi alle nødvendige foranstaltninger for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedserklæring.

Tredjeparts apps

Hvor du downloader en tredjepartsapp fra Honda Online Content, overføres dine personoplysninger direkte til den tredjepartsappleverandør som en separat dataansvarlig. Honda er ikke ansvarlig for behandlingen af ​​dine personlige data af sådanne appudbydere. Som sådan bør du tage tid til at læse og forstå, hvordan dine personoplysninger vil blive brugt af appudbydere, før du downloader deres apps.

d) Overførsler til andre organisationer

  • Overførsler til tredjeparter, hvis vi er forpligtet til at videregive dine personlige oplysninger for at overholde en juridisk forpligtelse, eller hvis vi anser det for nødvendigt for os at beskytte Honda, vores kunder eller andre rettigheder, ejendom eller sikkerhed.
  • Overførsler til myndigheder og / eller retshåndhævende embedsmænd, hvis de er lovpligtige eller om nødvendigt for at beskytte vores legitime interesser i overensstemmelse med gældende love.
  • Overførsler til potentielle eller faktiske købere i tilfælde af, at Honda eller nogen del af Honda-koncernen sælger nogen af ​​sine aktiviteter eller aktiver, der indeholder personoplysninger.

 

Dine valg og rettigheder

(a) Dine generelle rettigheder og valg

  • Du har ret til at bede Honda om en kopi af dine personlige data; at rette, slette eller begrænse behandling af dine personlige data og for at få de personlige data, du giver i et struktureret, maskinlæseligt format.
  • Du kan gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personlige data under visse omstændigheder (især hvor vi ikke behøver at behandle dataene for at opfylde et kontraktligt eller andet juridisk krav).
  • Når vi har bedt om dit samtykke, kan du til enhver tid inddrage samtykke. Hvis du beder om at trække dit samtykke til at Honda behandler dine data, påvirker det ikke nogen behandling, der allerede har fundet sted på det tidspunkt.

Disse rettigheder kan være begrænsede, for eksempel hvis opfyldelsen af ​​din anmodning ville afsløre personlige data om en anden person, eller hvis du beder os om at slette oplysninger, som vi er pålagt ved lov eller har overbevisende legitime interesser i at beholde.

(b) Dine rettigheder og valg vedrørende direkte markedsføring

Honda giver dig mulighed for at opt-in (samtykke) til at få dine kontaktoplysninger brugt til direkte markedsføring på det tidspunkt, hvor vi beder dig om at indsende dine oplysninger.

Hvis du ikke vil have, at vi sender dig direkte markedsføring eller bruger dine personlige data til profilering i forbindelse med direkte markedsføring eller at videregive dine oplysninger til tredjeparter til markedsføringsformål, kan du bede os om ikke at gøre dette til enhver tid , ved at:

  • Besvare en nyhedsmail med ‘unsubscribe’ nederst i brevet;
  • Udfylde ”Kontaktformular” på honda.dk under biler og i emnelinjen skrive   ”unsubscribe”.

(c) Din ret til at klage til en tilsynsmyndighed

Du har også ret til at klage til en tilsynsmyndighed for databeskyttelse. Tilsynsmyndigheden kan være på det sted, hvor du bor, eller hvor du arbejder, eller hvor der er sket tilsidesættelse af databeskyttelsesforpligtelser.

Datalagring

Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger, så længe vi har brug for det til Hondas legitime interesse i overensstemmelse med gældende lov eller udfører en service på Deres anmodning eller for at opfylde et lovkrav. [Opbevaringsperioden for personlige oplysninger må under ingen omstændigheder overstige en periode på 5 år fra det tidspunkt, hvor dataene først indsamles af os]. I slutningen af ​​tilbageholdelsesperioden tager vi skridt til at slette dine personlige data eller holde dem i en formular, der ikke længere identificerer dig.

Falske e-mails ved hjælp af Hondas navn


Honda er opmærksom på falske e-mails, der almindeligvis kaldes “phishing” e-mails, der kan indeholde meddelelser som jobannoncer, og meddelelser om konkurrenceangivelser. Disse e-mails bruger Hondas navn til at fremstå som om de er ægte og eksisterer udelukkende med det formål at opnå privat information om forbrugere (fx kreditkortnumre eller adgangskoder). Disse e-mails har ingen forbindelse med Honda, og Honda bruger ikke disse metoder til jobannoncering eller kommunikation med konkurrencevindere.

Desværre er disse falske e-mails en voksende svindel på internettet. Denne praksis udføres enten ved at sende en falsk e-mail direkte til et offer, eller ved at henvise dem til et websted, hvor der kræves personlige oplysninger.

Falske jobtilbud har tendens til at målrette udenlandske personer, da de beder om penge, der skal sendes til dem til danske visumformål. Honda anmoder aldrig om betalingsoplysninger i forbindelse med nogen jobansøgninger eller nogen kommunikation relateret til dem. Hvis du er i tvivl om gyldigheden af ​​et rekrutteringstilbud, bedes du kontakte Human Resources hos Honda Nordic, Videörtsvägen 2, 232 61  ARLÖV, telefon: +46 (0)40 38 07 52.

Nylige email-pristager-meddelelser har påstået at være fra Honda. Honda anmoder aldrig om betalingsoplysninger i forbindelse med konkurrencens vindere eller nogen form for kommunikation i forbindelse med dem.

Honda anbefaler, at hvis du modtager en e-mail ved hjælp af Hondas navn, der anmoder om personlige oplysninger eller finansiel information, og du har bekymringer for dens ægthed, så vær så venlig at behandle sådanne e-mails med stor forsigtighed.

Links til tredjepartswebsteder

Vores hjemmeside kan fra tid til anden indeholde links til og fra hjemmesiderne til vores partnernetværk, annoncører og koncernselskaber. Honda er ikke ansvarlig for indholdet af websteder, der er knyttet til sit websted. Når du indtaster et tredjepartswebsted, er det dit ansvar at sikre, at du læser privatlivspolitikken og de juridiske vilkår og betingelser, der gælder for det pågældende websted

Opdateringer til denne fortrolighedserklæring

Denne fortrolighedserklæring kan opdateres med jævne mellemrum. Vi opdaterer datoen øverst på denne fortrolighedserklæring i overensstemmelse hermed og opfordrer dig til at kontrollere for ændringer af denne fortrolighedserklæring, som vil være tilgængelig på Honda Online Content. Ved nogle lejligheder kan vi også aktivt rådgive dig om specifikke datahåndteringsaktiviteter eller væsentlige ændringer af denne fortrolighedserklæring, som krævet i gældende lovgivning.

Kontakt os

Honda Online Content kontrolleres af Honda Motor Europe Limited (firma nummer 857969), som er dataansvarlig for personlige data indsamlet via Honda Online Content, og hvis registrerede adresse er Cain Road, Bracknell, Berkshire, England, RG12 1HL.

Hvis du har spørgsmål til denne fortrolighedserklæring, bedes du kontakte os på honda.connect@honda-eu.com. Vores databeskyttelsesansvarlig kan også kontaktes på DPO@honda-eu.com.